The Tempting Tops

Speciaal voor de lokaties waar de avondvullende 'Magic of Motown'-show qua planning niet helemaal goed uitkomt, bestaat er ook de mogelijkheid om onze drie verbluffende vocalisten in te huren voor een zinderende show van zo'n veertig minuten, waarin vooral hits van The Temptations en The Four Tops voorbijkomen. Hiernaast staat een grove indeling van het repertoire van deze 'Tempting Tops', waar natuurlijk op basis van het aanwezige publiek nog van kan worden afgeweken. Nostalgie in muziek met authentieke danspasjes plus nog een speciale verrassing...

Feest der herkenning

Deze mini-versie van de Magic of Motown-show is net als zijn grote broer een feest der herkenning, want alle nummers zijn regelrechte klassiekers, die uw gasten uit volle borst kunnen meezingen. Ook hier luidt het credo: maximale herkenbaarheid, vanwege het gebruik van de originele orkestbanden uit de archieven van Motown!
De legendarische soulltracks komen op geheel eigentijdse wijze opnieuw tot leven.

The Tempting Tops ook met DJ

The Tempting Tops zijn ook als act van twee maal 25 minuten te boeken inclusief een ervaren DJ/Presentator. Op deze manier kun je dus een zeer betaalbare en swingende Motown soul show inhuren, die net zolang duurt als je wilt. Informeer dus gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via de pagina 'boekingen'.


Magic_of_Motown_Tempting_Tops

Wil je een impressie van een optreden van The Tempting Tops zien?
KLIK HIER om de live-filmpjes van The Tempting Tops te bekijken.

Vrouwelijke collega's van The Tempting Tops ook los te boeken

Goed om te weten: The Tempting Tops hebben een muzikale evenknie in de Magic of Motown show in de vorm van drie waanzinnige zangeressen. Ze treden op onder de naam The Suprellas en ook zij zijn net als The Tempting Tops als op zichzelf staande act te boeken op dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven.