The Suprellas

Speciaal voor de lokaties waar de avondvullende 'Magic of Motown'-show qua planning niet helemaal goed uitkomt, bestaat er ook de mogelijkheid om onze drie verbluffende vocalisten in te huren voor een zinderende show van zo'n veertig minuten, waarin vooral hits van Diana Ross, Martha & The Vandellas en The Supremes voorbijkomen. Hiernaast staat een grove indeling van het repertoire van deze 'Suprellas', waar natuurlijk nog van kan worden afgeweken. Nostalgie in muziek met authentieke zeemeerminjurken, ellebooghandschoenen en boa's.

Feest der herkenning

Deze mini-versie van de Magic of Motown-show is net als zijn grote broer een feest der herkenning, want alle nummers zijn regelrechte klassiekers, die uw gasten uit volle borst kunnen meezingen. Ook hier luidt het credo: maximale herkenbaarheid, vanwege het gebruik van de originele orkestbanden uit de archieven van Motown!
De legendarische soulltracks komen op geheel eigentijdse wijze opnieuw tot leven.

The Suprellas ook met DJ

The Suprellas zijn ook als act van twee maal 25 minuten te boeken inclusief een ervaren DJ/Presentator. Op deze manier kun je dus een zeer betaalbare en swingende Motown soul show inhuren, die net zolang duurt als je wilt. Informeer dus gerust eens vrijblijvend naar de mogelijkheden via de pagina 'boekingen'.


Magic_of_Motown_Suprellas

Wil je een impressie van een optreden van The Suprellas zien?
KLIK HIER om de live-filmpjes van The Suprellas te bekijken.

Mannelijke collega's van The Suprellas ook los te boeken

Goed om te weten: The Suprellas hebben een muzikale evenknie in de Magic of Motown show in de vorm van drie waanzinnige zangers. Ze treden op onder de naam The Tempting Tops en ook zij zijn net als The Suprellas als op zichzelf staande act te boeken op dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven.