Eerbetoon aan Motown

Als eerbetoon aan de specifieke Hitsville USA-sound is er nu de 'Magic of Motown'-show. Een waanzinnige entertainmentshow, waarbij het feest der herkenning het uitgangspunt is. Om die reden maakt Magic of Motown, als enige officiŽle Motown - soulshow, gebruik van de originele muziekbanden. De liedjes zijn in deze uitvoering dus wel erg meezingbaar en klinken dan ook bijna zoals ze destijds zijn opgenomen. Maar er wordt natuurlijk WEL live gezongen met de zanger(e)(s)(sen) van nu!

Avondvullende show

Magic of Motown is een avondvullende show, die overal kan worden ingezet. Of dat nu op een bedrijfsfeest, productpresentatie, feestavond, themafeest (bijvoorbeeld back to the sixties of seventies), of wat-voor-middag-of-avond-ook is; onze nostalgische soulshow kan op maat worden gemaakt. In principe duurt hij vier uur, maar korter of langer kan uiteraard ook.
In dit swingende geheel boordevol soul zijn drie showblokken van veertig minuten ingebouwd: als eerste dompelen drie lieftallige zangeressen de gasten onder in een bad van hits van The Supremes, Martha & the Vandellas, Mary Wells, etc. Allemaal nummers die iedereen zo kan meezingen. Dat geldt ook voor het programma dat drie aantrekkelijke mannen ten gehore brengen in blok twee: swingen en zwijmelen op de klanken van The Temptations, The Four Tops, Smokey Robinson, etc. Tenslotte is er nog een derde showblok, waarin diverse duetten, kwartetten en zelfs sextetten worden ingericht op bestaande Motown-thema's met een onverwachte verrassing als hoogtepunt! Stevie Wonder, The Jackson 5, Jimmy Ruffin, Rick James, Boyz II Men: de historie van vijftig jaar Motown was nog nooit eerder op een zo tot de verbeelding sprekende manier over het voetlicht gebracht. Magic of Motown is niet zomaar een soulshow; het is een uiting van waardering voor de prachtige muziek, die het beroemdste platenlabel heeft voortgebracht.

Alleen maar Motownmuziek

Veel bekende artiesten hebben bij Motown opgenomen en daarom is het niet moeilijk om een avond vol soulmuziek uit de Motown-archieven te vullen. Om die reden is er dan ook geen ruimte voor andere tijdgenoten en/of aanverwante artiesten: Magic of Motown laat louter klassiekers horen uit de eigen stal. Alleen maar Motownmuziek maakt dat onze show niet gekwalificeerd kan worden als een ‘lekkere show vol met soulnummers’ maar juist als een indrukwekkende hommage aan een beroemde artiestenstal van topniveau. Onze zes vocalisten laten namelijk horen en zien dat ze verbluffend goed weten waar Abraham de mosterd haalde…

U kunt ook alleen 'The Tempting Tops' inhuren: 40 minuten lang de hits van o.a. The Temptations en The Four Tops. Of u kunt kiezen voor 'The Suprellas', die in dezelfde tijd veel hits van Diana Ross, Martha & Vandellas en The Supremes zingen.

Benieuwd hoe Magic of Motown optredens er uit zien? KLIK HIER voor de filmpjes.