Q: Waarin verschilt 'Magic of Motown' van andere nostalgische soulshows?

A: We werken met de beste orkestbanden die er zijn: de originele, zoals die in de Motown-studio's zijn gemaakt. 'Magic of Motown' is dan ook de enige officiŽle Motown-show van de Benelux.

Q: De liedjes klinken zo enorm herkenbaar. Wordt er wel echt gezongen?

A: Jazeker, alle zes de zanger(e)s(sen) zingen hartstikke live. Voor het ultieme nostalgische gevoel maken ze als enigen in Nederland gebruik van de originele orkestbanden van de Motown-hits. Daardoor klinkt het allemaal zo herkenbaar.

Q: Hoe lag duurt een 'Magic of Motown'show eigenlijk?

A: Dat is vooral afhankelijk van de wensen van de organisator. Normaliter duurt de 'Magic of Motown'-show vier uur. Hij is dus avondvullend. Er zitten altijd drie live-blokken in van elk ongeveer 40 minuten.

Q: Wordt er bij de 'Magic of Motown'- show entree geheven?

A: Dat is afhankelijk van de partij die de show boekt. Iedere zaaleigenaar is vrij om een entreebedrag vast te stellen; daar heeft 'Magic of Motown' geen invloed op.

Q: Waar is de 'Magic of Motown'- show te zien de komende tijd?

A: Alle openbare shows zijn met data en tijden te zien op de pagina 'agenda'. Besloten feesten worden niet vermeld, tenzij de organisator ervan dat graag wil.

Q: Is het duur om de 'Magic of Motown'- show te boeken?

A: Voor een avondvullend programma met zes vocalisten, DJ / presentator, decor plus licht en geluid is de 'Magic of Motown'- show niet bepaald duur te noemen. Voor meer details en het doorspreken van specifieke wensen en/of de diverse mogelijkheden is het handig om even contact op te nemen via 'boekingen'.

Q: Ik heb een andere vraag; waar kan ik die stellen?

A: Voor vragen over boekingen, beschikbare data en prijzen is het contactadres op de pagina 'boekingen' het meest geschikt. Voor alle andere informatie is er de 'contact'-pagina. Vragen worden doorgaans binnen 48 uur beantwoord.